Vi har egne arkitekter, ingeniører samt egen interiørarkitekt, som tegner og prosjekterer både bygging av nye bygg og renovering av eksisterende. Vi hjelper deg derfor gjerne om du går med en drøm om å få bygget drømmehuset akkurat slik du har sett for deg.

Lang erfaring gjennom mange store og små prosjekter gjør at vi kan gi kyndig og grundig hjelp til å planlegge smarte løsninger i byggeprosessen.

Vi har egen arkitekt og interiørarkitekt som kan tegne din bolig, hytte eller næringslokale. Nytt bygg, renovering eller transformasjon og ny bruk av gamle hus er noen av oppgavene vi har erfaringer med. Vi kan hjelpe til fra en idé til konsept, deretter konkrete planer og ferdig realisert i et bygg.

Vi tar gjerne et møte for å dele av erfaring, komme med ideer og tegne nye løsninger i eksisterende bygg, som du ønsker å gjøre noe med.

Vi har både byggingeniører og byggmestere som hjelper deg med beregninger av nye konstruksjoner enten du skal bygge på huset, rive en bærende vegg eller flytte hele bygget til en helt annen plass.

Referanser

GRILLHUSETInteriør, Røros

KONTORLOKALERplan og interiørFjøset i Leighgården, Røros

BAKERIETplan og interiørRøros

Bakeriet på Røros
Bakeriet på Røros

BOLIGHUSprosjekteringTynset

BADEANLEGGkonsept og interiørRøros Hotell, Røros

Røros Bad og Velvære. Foto: Tom Gustavsen
Røros Bad og Velvære. Foto: Tom Gustavsen

Kontakt Hege Ødegård

481 05 661
hege.odegard@kjellmark.no