Rørosbedriften JOHAN KJELLMARK AS er den største og eldste bygningsentreprenøren mellom Elverum og Støren. Her forenes snart 75 års erfaring med moderne løsninger innen teknologi og ledelse.

Badeanlegg, utvidelse av industriområder, nytt hus eller ny peis på hytta? Uansett hvor stort eller hvor lite prosjekt du har, finner du kompetansen blant Kjellmarks over 60 ansatte. Vi har egne arkitekter og ingeniører som jobber side om side med våre fagfolk innen betongarbeid, mur, puss, flis og alle former for trearbeid. Det betyr at vi følger deg hele veien fra en idé blir født til nøkkelen står i døra.

Helt siden tømrermester Johan Kjellmark etablerte familiebedriften i 1948, har vi utviklet oss i takt med markedet og er alltid på jakt etter nye metoder og bedre løsninger.

Siste tilskudd er en egen elementfabrikk hvor vi har flyttet produksjonen innendørs. Ikke minst tar vi i bruk ny teknologi innen tegning og styringssystemer. Vi ønsker at kunden skal få det beste tilbudet både bygningsmessig og innen design.

På Kjellmark jobber vi i team, og alle ansatte skal kjenne et eieforhold til oppgaven de arbeider med. Med en stor bredde i ulike prosjekter, får man muligheten til å lære og utvikle seg på nye fagfelt. Vi er stolte over å være en viktig samfunnsaktør i Rørosregionen. Kunden kan stole på vår solide lokalkunnskap, og at vi alltid jobber for å levere kvalitet til avtalt tid.

Kjellmark har fokus på miljø og er stolte over å være et sertifisert Miljøfyrtårn. Om du ønsker å se vår årlige klima- og miljørapport, så sendes den ved forespørel.

Kjellmark jobber aktivt med å redusere klima- og miljøpåvirkningen av virksomheten vår. Er du privatperson, kunde eller samarbeidspartner kan du komme med innspill til hvordan vi kan forbedre oss. Send oss gjerne en epost til firmapost@kjellmark.noeller ta direkte kontakt.