Vi tar gjerne imot åpne søknader fra dyktige fagarbeidere! Kjellmark er en mangfoldig bedrift, med hovedvekt på snekker-, betong- og rehabiliteringsarbeid. Vi har også egen prosjektavdeling med arkitekter og ingeniører.

Vi er stadig på utkikk etter fagfolk som er allsidig, liker nye utfordringer, glad i folk og kan sette kunden i fokus på en positiv måte. Send oss gjerne en åpen søknad som vi har liggende til det åpner seg en relevant stilling.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, riktig lønn og god pensjonsordning.

Åpen søknad kan sendes til:
Johan Kjellmark AS, Sundveien 100, 7374 RØROS.
E-post: tos@kjellmark.no

Spørsmål kan rettes til Daglig leder Trond O. Schjølberg
Tlf: 970 44 547 eller 72 41 48 88.

Lærlingeplasser

Vi tar inn LÆRLINGER i tømrer-, mur- og betongfagene. I læreperioden gjennomgås et fastsatt opplæringsprogram og lærlingene blir fulgt opp av egen veileder og ByggOpp. Kjellmark er en mangfoldig og innovativ bedrift som gir lærlingene en allsidig opplæring og høy grad av involvering på byggeplassen. Lønn utbetales i henhold til tariffavtalene for de enkelte fag, og vi gir støtte til førerkort kl. B med inntil 20 000 kroner. Etter endt læretid har du store muligheter for fast ansettelse hos oss. Vi ønsker at dyktige fagfolk blir hos oss etter at fagprøven er bestått.

Send oss gjerne en søknad. Skriv kort om deg selv og hvorfor du ønsker lærlingplass hos oss. For spørsmål og utfyllende informasjon, ta kontakt med daglig leder.

Spørsmål kan rettes til Daglig leder, Trond O. Schjølberg

E-post: tos@kjellmark.no
Tlf: 970 44 547 eller 72 41 48 88