Kjellmark er et allsidig firma som utfører det meste innen bygg. Vi har egne fagfolk som utfører betongarbeider, alle former for trearbeider samt prosjektering og prosjektledelse. I tillegg til nybygg utfører vi alle former for ombygging og restaurering. Vi har gode samarbeidspartnere som utfører rørleggingsarbeider, elektroinstallasjoner, maling og belegg.

Vi påtar oss gjerne totalentrepriser der vi gir et pristilbud på et komplett utført arbeid. Vi påtar oss alle koordineringsarbeider av øvrige entreprenører og kommune, slik at du skal slippe å sette deg inn i et omfattende regelverk og følge opp mange ulike underentreprenører.

Kjellmark er kjent for, og skal kunne bygge det meste. Vi har også en egen elementproduksjon, som produserer ferdige tre-elementer enten du har egne tegninger eller ønsker at vi skal tegne for deg.

Elementene er raske og effektive å sette opp ved hjelp av kran, og vi har dyktige fagfolk med god erfaring fra oppsetting av elementhus.

Oppgradering av din bolig til dagens energikrav er et lønnsomt tiltak over tid. Vi har energirådgivere som kommer på befaring, slik at du kan søke støtte om tiltak hos Enova og oppgradere husets til dagens energistandard.

Les mer på www.enova.no

Enova

Referanser

NYBYGGRøros folkebibliotek

NYBYGGBeredskapssenterRøros

NYBYGGØverhaganbo- og behandlingssenterRøros

NYBYGGTreningshusTufsingdalen

UTBEDRING AV TORVTAKStorstuggu, Røros

KJERKGÅRDSHAGAENFritidsboligerRøros

Kjerkgårdshagan på Røros
Kjerkgårdshagan på Røros

Kontakt Vegard Dragmyrhaug

975 72 311
vegard.dragmyrhaug@kjellmark.no